David i Victoria čestitali svojoj princezi Harper sedmi rođendan dirljivim porukama

Piše: Redakcija

Harper Beckham jučer je napunila sedam godina, a njeni roditelji David i Victoria nisu ga propustili obilježiti dirljivim čestitkama na Instagramu. 

Bivši fudbaler objavio je fotku na kojoj pozira sa svojoj mezimicom. 

– Šta drugo mogu reći o svojoj princezi osim što je savršena… Harper Seven je napunila sedam… Sretan rođendan mojoj velikoj curi. Jako je vole njena braća, mama i tata. Zbog ove posebne djevojčice nasmiješen sam svaki dan – napisao je David. 

Victoria je objavila sliku na kojoj s njom i Harper pozira i sin Romeo. 

– Sretan ti rođendan, malena. Jako te volimo – napisala je modna dizajnerica i u potpisu navela sve članove njihove porodice. 

Kasnije je objavila i fotografiju na kojoj Harper u ruci drži veliki balon. 

Sestrin rođendan nisu propustila obilježiti ni njena braća Romeo i Brooklyn.

Harper je rođena na jučerašnji dan 2011. u Los Angelesu, a David je jednom prilikom izjavio da je bio presretan kada su on i Victoria saznali da će dobiti curicu. 

– S obzirom da imamo tri sina, na neki način očekuješ da ćeš dobiti još jednog. A onda kad smo doznali da čekamo curicu, bili smo malo iznenađeni, ali presretni – rekao je tada David. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti