Izlazak bez muževa: Meghan i Kate zajedno idu na žensko finale Wimbledona

Piše: Redakcija

Meghan Markle će se u subotu prvi put kao vojvotkinja pojaviti na Wimbledonu. A društvo joj neće praviti suprug Harry, već šogorica Kate. 

Vojvotkinje će zajedno gledati žensko finale u kojem se sastaju Angelique Kerber i Serena Williams, potvrdila je palača Kensington. Bit će to njihov prvi zajednički izlazak bez muževa. 

Kate Middleton je velika obožavateljica tenisa, ali se ove godine još nije pojavila na Wimbledonu jer je na porodiljskom. Nakon što u subotu s Meghan pogleda žensko finale, Kate će u nedjelju gledati muško finale, ovaj put s princom Williamom. 

Meghan je prije dvije godine dva puta došla pogledati mečeve svoje bliske prijateljice Serene, koja joj je bila i na vjenčanju. U to doba još se nije znalo da se Markle viđa s princom Harryjem. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti