Kris Jenner otkrila zašto je prevarila supruga

Piše: Redakcija

S obzirom na to da ona i njena djeca zarađuju milione, teško je povjerovati da je Kris Jenner ikada bila bez para, no slavna menadžerica tvrdi da ju je razvod od prvog supruga doveo do prosjačkog štapa. Naime, u intervjuu za emisiju “OBJECTified” Kris se raspričala  o prvom braku s advokatom Robertom kojem je rodila četvero djece, te razvodu koji je sama prouzrokovala. 

23.02.2012
Kim Kardashian posts old family pictures.

– Nisam imala ništa! Jednom sam otišla u prodavnicu i saznala  da mi kartica ne radi. Pomislila sam da sebi ne mogu priuštiti ništa – ispričala je Kris o periodu  nakon razvoda.

Objasnila je i da aferu s profesionalnim igračem američkog fudbala, zbog koje je Robert zatražio razvod, smatra najvećom greškom svog života te da je svjesna posljedica koje su zbog njene nevjere morala trpiti njena djeca. Brak s Robertom opisala je kao “najsretniji život koji možete zamisliti, u kojem je nešto nedostajalo”, a upravo ju je ta želja za nečim novim i uzbudljivim otjerala u naručje drugog muškarca.

BGUK_1266912 - Various, UNITED KINGDOM - Celebrity social media photos!
Pictured: Kourtney Kardashian, Robert Kardashian, Kris Jenner
*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 375376702, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos

– Ljudi misle da je trava uvijek zelenija negdje drugo. Čini mi se da sam i ja u tom trenutku prolazila kroz takvu fazu –  rekla je ona. 

Kad su se Rob i Kris upoznali, ona je imala samo 17 godina i bila skeptična prema vezi s 12 godina starijim advokatom, no uporni Robert uspio ju je osvojiti i uvući joj se u srce. Par je dobio još troje djece, Kim, Khloe i Roberta Juniora, a razveli su se 1999. godine zbog njene nevjere. Srećom, “siromašna faza” o kojoj se Kris u emisiji govorila nije trajala dugo. Naime, tri sedmice  nakon potpisivanja papira za razvod, upoznala je Brucea Jennera, svog drugog supruga kojem je kasnije rodila dvije kćerke, Kendall i Kylie.

June 16, 2002: Bruce Jenner, Kris Jenner, Kylie Jenner, Kendall Jenner at the 'Lilo & Stitch' Premiere in Hollywood, California., Image: 239936812, License: Rights-managed, Restrictions: CODE000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, INF

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti