Teorija zavjere: Svi pričaju o dvojnici Melanije Trump

Piše: Redakcija

Za američki predsjednički par vezuju se brojne teorije zavjere, a jedna od njih je i da prva dama, Melania Trump, ima dvojnicu koja je u pojedinim situacijama mijenja. Naime, cijela priča je počela prije godinu dana, kada su Donald i Melani izlazili iz predsjedničkog aviona, nakon uragana Harvi, a kada su mnogi primjetili da prva dama i ne liči na sebe. 

Ovu teoriju i širenje priča podstakao je i sam predsjednik kada je na Floridi razgovarao s ljudima i rekao nešto neobično. 

– Želim svima da se zahvalim u svoje ime, u ime našeg podpredsjednika…. Melania je zaista htjela da bude tu s nama – rekao je Trump tada. 

No, ono što je bilo neobično je da je Melania, ili njena dvojnica, u tom momentu stajala pored njega. Bijela kuća se o ovome nije izjašnjavala. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti