Jovana i Željko Joksimović doživjeli dramu na odmoru

Piše: Redakcija

Željko i Jovana Joksimović iskoristili su odmor da odu u Grčku. Ovo je bio prvi put isplaniran s blizankinjama Anom i Srnom, ali i prvi problemi.

 – Jovana i Željko su odlučili da ove godine odmor provedu u Grčkoj, gdje imaju svoj stan u luksuznom dijelu Atine, ali nisu ni slutili kakav peh će da im se desi. Kako bi što prije stigli do željene destinacije, odlučili su se da putuju avionom. Ovo je prvi put da su blizankinje poveli na putovanje, njih dvije još nemaju ni godinu, pa im je pritisak zbog toga bio veći kako će sve to podnijeti. Sve su do detalja isplanirali, ali opet, na početku ništa nije išlo kako su planirali. Nakon što su se iskrcali u Atini, čekali su da uzmu prtljag, no nije ga bilo. Jovani su objasnili da su se svi njihovi koferi zagubili, uključujući i one u kojima su bile stvari za djecu – kaže izvor za Blic.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti