Antonio Banderas proslavio 20. rođendan svojih parfema

Piše: Redakcija

Antonio Banderas je prije 20 godina prvi put zakoračio u svijet mirisa i predstavio svoju prvu mriisnu notu kroz brend Antonio Banderas Fragrances. Kako bi obilježio jedinstvenu saradnju između glumca Marbelje i Puiga, porodične kompanije iz Barcelone koja se bavi parfemima, a koja traje već punih 20 godina, proslava je upriličena 7. jula u glumčevom rodnom mjestu.

Saradnja s Puigom je započela još 1998. godine kada su kreirali čuveni “Diavolo”, a nakon 20 godina ovaj poslovni spoj ispunjen posvećenošću i iskustvom koje su stjecali, prerastao je u čvrsto partnerstvo koje je donijelo 16 jedinstvenih mirisa. Tokom proslave, Antonio je naglasio da je predan i težak rad cijelog tima zaslužan za ovaj veliki projekat.

– Zahvaljujući cijeloj ekipi uspio sam da ponovo oživim sjećanja, bogate uspomene iz života iz svakog ugla i da ih pretočim u mirisne note. U danima prije slavlja, gosti iz 30 medija iz cijelog svijeta su se okupili, gdje su imali priliku da se upoznaju i druže u opuštenoj atmosferi sa Antoniom Banderasom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti