Zavirite na vjenčanje popularne njemačke blogerice održano na Mallorci

Piše: Redakcija

Prije nekoliko dana, popularna njemačka blogerica Aylin Koenig udala se za svog dečka Tobiasa. Nakon deset godina veze, svoje sudbonosno da izrekli su na prekrasnoj tvrđavi na Mallorci, uz bajkovit zalazak Sunca i najbliže prijatelje i porodicu. Emotivno putovanje počelo je večer prije vjenčanja, druženjem uz najbliže u lokalnom restoranu. Aylin se vjenčala u prekrasnoj haljini u potpisu izraelske dizajnerice Galie Lahav. Odabir je pao na ženstvenu haljinu bez naramenica koja je na području grudi i struka ukrašena cvjetnim aplikacijama.

Uz haljinu je birala buket od bijelih ruža i eukaliptusa te tijaru. Tobias, koji i potpisuje većinu njenih fotografija na blogu izgledao je elegantno u crnom odijelu uz koje je birao sivu leptir mašnu te mokasinke. Vjenčanje je održano na ceremoniji na otvorenom, tokom koje su pažnju krali cvjetni aranžmani koje potpisuje Brigitta Norrenbrock. Navečer, Aylin je birala haljinu u potpisu australskog branda Chosen izrađenu od transparentnoga materijala koji je ukrašen perlicama, sitnim kamenčićima i motivima zvijezde. Dio sjajne atmosfere s vjenčanja, kao i detaljne fotografije vjenčanice, donosimo u nastavku.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti