Sport je iznad svega: Đoković čestitao medalju reprezentativcima Hrvatske

Piše: Redakcija

Najbolji srbijanski teniser Novak Đoković javno je čestitao hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na osvajanju srebrne medalje na SP-u u Rusiji. Tako je još jednom pokazao koliko je sportski duh jači od podjela i politike.

Đoković je poručio kako cijela regija posjeduje ogroman sportski talent koji se mora njegovati.

-Čestitao bih i Luki Modriću i cijeloj hrvatskoj reprezentaciji na izvanrednom uspjehu. Jako je lijepo vidjeti da tako male zemlje iz naše regije uspijevaju na tako velikoj svjetskoj smotri kao što je Svjetsko nogometno prvenstvo- rekao je za RTS Đoković.

Đoković je davao podršku hrvatskoj reprezentaciji tokom cijelog turnira u Rusiji, a zbog čega je u Srbiji napadan od strane nekih medija i političara.

Podsjetimo, Ivan Rakitić i Luka Modrić su uoči finala Wimbledona poželjeli sreću Đokoviću u ime hrvatskih reprezentativaca.

-On navija za nas, a mi za njega- bila je poruka hrvatskih nogometaša uoči meča kojim je srbijanski teniser stigao do svog četvrtog Wimbledona i 13. Grand Slama u karijeri.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti