Jennifer Garner ima svoje odgojne metode: Samo jedan dan u godini djeci kažem ‘da’

Piše: Redakcija

 

Majka troje djece, glumica Jennifer Garner, ima zanimljivu odgojnu tehniku koju je odlučila podijeliti sa svijetom.

Omiljenu holivudsku glumicu, 46-godišnju Jennifer Garner, oduševila je knjiga ‘Yes Day’ spisateljice Amy Krouse Rosenthal, zbog čijih su savjeta njena djeca još sretnija.

Bivša supruga slavnog Bena Afflecka, s kojim ima dvije djevojčice i dječaka, u emisiji “Good Morning America” raspričala se o ulozi roditelja i knjizi koja ju je oduševila.

– Prije više godina počela sam kćerki čitati knjigu ‘Yes Day’ Amy Krouse Rosenthal, nakon čega je znala govoriti: ‘Sanjam o tom danu’, zbog čega sam ga odlučila i uvesti – objasnila je 46-godišnjakinja.

Riječ je o jednom danu u godini kad je djeci dozvoljeno gotovo sve i kad im se ne smije reći ‘ne’.

– Postavila sam neka pravila. Nema kupovanja stvari. Premda znamo kupiti srećke ili nešto malo što inače ne bih kupila. To radimo svake godine i uvijek rade nešto na što me inače ne bi nagovorili. Jedu sladoled za doručak. Grade ‘tvrđavu’ u kući. Ostaju dugo budni… – objasnila je Jennifer, koja djecu ima iz braka s glumcem Benom Affleckom.

Jennifer i Ben upoznali su se 2000. godine na snimanju filma ‘Pearl Harbor’, dok je ona bila u prvom braku s glumcem Scottom Foleyom. Zaljubili su se tek dvije godine kasnije, na snimanju filma ‘Daredevil’, no zbog toga nisu ostavili svoje partnere. Ben prosi svoju tadašnju djevojku Jennifer Lopez i ostaje s njom sve dok Jennifer Garner ne objavi da se rastaje od supruga. Početkom 2004. godine Ben prekida s pjevačicom J.Lo, a krajem iste godine po prvi puta pojavljuje se s Garner u javnosti, u ulozi zaljubljenog para. 2005. godine, na njen 33. rođendan prosi je raskošnim dijamantnim prstenom, a nekoliko mjeseci nakon toga par staje pred oltar. Na samom vjenčanju Jennifer je bila četiri mjeseca trudna. Idila traje sve do 2015. kad su Jennifer i Ben šokiraju svijet viješću o razvodu nakon deset naizgled sretnih godina.

Nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima, ponajviše zbog djece.

Pročitajte još