Paris Jackson: Sviđaju mi se djevojke još od osme godine

Piše: Redakcija

Kćerka preminulog pjevača Michaela JacksonaParis Jackson, na Instagramu je progovorila o svojoj seksualnosti. Odgovarala je na pitanja fanova, a jedno od njih je glasilo “Jesi li biseksualka?”, na što je ona odgovorila:

– Vi to tako nazivate pa pretpostavljam da jesam, iako ko treba etikete?.

Ubrzo je vijest obišla društvene mreže na što je Paris izrazila nezadovoljstvo na Twitter objavi napisavši kako je već davno spomenula da su joj se već s osam godina sviđale djevojke, a i kako su je već nekoliko puta paparazzi fotografirali dok se ljubi s djevojkama. 

U martu je Paris uočena na sastanku s modelom Carom Delevingne pa je i jedno od pitanja na Instagramu glasilo “U kakvom si odnosu s Carom?” na šta Paris nije željela odgovoriti. Nisu krile bliskost ni na društvenim mrežama pa tako postoji video gdje zajedno zagrljene leže i gledaju filmove.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti