Novosti

Kylie i Travis snimili prvu zajedničku naslovnicu i progovorili o svojoj vezi

Kylie Jenner i Travis Scott odradili su prvo zajedničko snimanje i dali prvi zajednički intervju. Slavni par krasi naslovnicu novog broja časopisa GQ na kojoj reper pozira u odijelu, a Kylie mu, obučena u crni jednodjelni kostim, sjedi u krilu. 

Inače vrlo povučeni kad je u pitanju njihova veza, koju su započeli prije nešto više od godinu, Travis i Kylie su u prvom zajedničkom intervjuu ispričali mnoge detalje svoje ljubavne priče. 

Upoznali su se prošle godine na festivalu Coachella, i to mi je zapravo bio prvi sastanak. Ne sjećaju se tačno kako su se upoznali, ali odmah su ‘kliknuli’. 

– Coachella je bila jedna stanica na Travisovoj turneji. Kad je završio s nastupom, rekao mi je da sutra mora ići dalje, a ja sam odlučila ići s njim – ispričala je Kylie, koja je na kraju s njim ostala cijelu turneju. 

 

Novinara je zanimalo je kako se Travis nosi sa slavom i pažnjom s obzirom da je u vezi s pripadicom najpoznatije porodice na svijetu. 

– Pa, mislim da mu nije baš draga sva ta pažnja, ali dobro se nosi s tim. Jer se volimo i imamo dijete. Porodica smo. Ali sa stopostotnom sigurnošću vam mogu reći da on nimalo ne voli pažnju. Zbog toga se jako trudimo da naša veza bude super privatna. Na primjer, ako on mora ići na neki event ili nešto, ja neću ići s njim jer želim da pažnja bude usmjerena samo na njega. Želim da on bude on, a ne da budemo ‘Kylie i Travis’ – rekla je Kylie. 

home.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on