Andre Agassi: Novak Đoković će da igra još mnogo godina, njegovi rivali imaju razloga za brigu

Piše: Redakcija

Andre Agassi, nekadašnji trener Novaka Đokovića, istakao je da je vrlo sretan zbog pobjede srbijanskog tenisera na Wimbledonu. Đoković je u finalu je bio bolji od Južnoafrikanca Kevina Andersona rezultatom 3:0. Titule je osvajao i  osvajao i 2011, 2014. i 2015. 

-Uopšte ne sumnjam da je pred Novakom još mnogo godina u vrhu svjetskog tenisa i da će biti na postolju najvećih turnira. Mislim da i dalje postoje segmenti u njegovoj igri koji mogu da se poprave, što je vjerovatno zastrašujuća misao za njegove rivale. Od autsajdera je opet postao igrač od koga se očekuje da osvaja titule – kaže Aggasi. 
 
 
Novak Đoković pobjednik je ovogodišnjeg Wimbledona, a uz manje prekide u vrhu svjetskog tenisa se nalazi već desetak godina. Prvi je teniser koji je igrajući na turnirima zaraddio više od 100 miliona dolara. Pored sportske slave, Đokovića i prati i glas velikog dobrotvora i borca za mir. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti