Uprkos glasinama o prekidu: Jamie Foxx i Katie Holmes i dalje su zajedno

Piše: Redakcija

Početkom ovog mjeseca pojavila su se šaputanja da Jamie Foxx i Katie Holmes nisu više zajedno. Ipak, slavi par je u ponedjeljak viđen u New Yorku i izgleda da u njihovoj vezi sve kako treba. Bez obzora na glasine o raskidu Foxx i Holmes izgledaju sretno. Da je zaista tako, potvrdili su svjedoci koji kažu da se Foxx ponašao kao pravi džentlmen, pomažući svojoj dragoj dok je izlazila iz automobila. Par je uživao u jednom od restorana u centru New Yorka koji jako vole slavni i bogati.

Papparazzima nije promakla ni modna kombinacija za koju se odlučila Katie, prošetavši u savršenoj ljetnoj varijanti, bijelim kratlim hlačicama, bijelom topu, uz sandale i Christian Dior torbici. Jamie se pojavio u više nego solidnoj kombinaciji bijelih hlača, plave polo majice uz sunčane naočale koje mu odlično stoje.

Jamie Foxx i Katie Holmes u vezi su od 2013. godine. Katie, koja je postala svjetski poznata ulogom u seriji Dawson’s Creek, bila je u braku sa Tomom Cruiseom od 2006. do 2012. godine., a brak je pukao zbog njenog straha od Tomove opsjednutosti kontroverznom Scijentološkom crkvom. Katie Holmes se plašila da će Cruise u tu hollywoodsku sektu na kraju uključiti i njihovu kćerkicu Suri. Sud je ipak kćerku dodijelio njoj.

Od 1999. godine Katie je često proglašavana najljepšom ženom na svijetu. Mediji i dalje hvale njen modni stil, no fotografije jasno pokazuju umor na njenom licu. Katie Holmes u društvu Jamiea Foxxa izgleda vrlo sretno, no problemi u braku sa Tomom i razvod učinili su svoje.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti