Mirka Vasiljević odgovorila na navode o četvrtoj trudnoći

Piše: Redakcija

Često u posljednje vrijeme glumicu Mirku Vasiljević i fudbalera Vujadina Savića pitaju za četvrto dijete. No, gostujući u emisiji “Rada sam” glumica je otkrila kako funkcionira život u velikoj porodici.

– Prabake i pradeke su u penziji, roditelji rade, tako da oni gledaju najviše da uskaču, ali gledam i da ne pretjerujemo previše jer oni su naša djeca. Ušli smo u to kolo i đuskamo do kraja. Ne želim da se sutra kajem da nisam bila tu, jer karijera dođe i prođe. Za sada smo zadovoljni s njih troje. Ozbiljna je ta organizacija, jer sve što su stariji su veće brige. Vujadin je napunio 28 godina, ja krajem godine punim, a šta će biti do neke 38, 39 godine ne znam. Neću da kažem ne, ali za sada smo s njih troje prezadovoljni – kaže Mirka.

View this post on Instagram

🤙🏻🤙🏻🤙🏻

A post shared by Vujadin Savic (@savicvujadin) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti