Samo Jennifer Lopez može ovako obučena na utakmicu

Piše: Redakcija

Pjevačica Jennifer Lopez  se ne odriče glamura ni na sportskim događanjima. A čini se da Jennifer Lopez ljubav prema dotjerivanju dijeli i sa svojim momkom profesionalnim igračem bejzbola Alexom Rodriguezom. 

Njih dvoje s razlogom slove za jedan od najljepših celebrity parova jer su uvijek savršeno sređeni, bez obzira na priliku. To su još jednom potvrdili i svojim izdanjima za bejzbol utakmicu. 

Da ne znamo gdje su bili, po njihovim outfitima zaključili bismo da se radilo o nekom svečanom eventu s crvenim tepihom ili romantičnoj večeri u restoranu, no vjerojatno ne bismo pogodili da su se ovako obukli za sportski događaji.

J.Lo je nosila pripijenu midi haljinu na crno-bijele prugice s otkrivenim ramenima koja je savršena naglasila njenu zanosnu figuru, a na nogama je imala Giuseppe Zanotti sandale s vrtoglavo visokom potpeticom.

Look je zaokružila crnom Hermes torbom te je svoju bujnu kosu zalizala i svezala u punđicu na vrhu glave. Alex je nosio crno odijelo i kravatu te bijelu košulju, piše Index.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti