Danijela Dvornik: Morate stvoriti magični balans između “voljeti sebe i voljeti druge”

Piše: Redakcija

Danijela Dvornik mnogo je vremena provodila s unukom Balie Dee, pa je došlo vrijeme da se posveti samo sebi. Da joj to odlično uspijeva, pohvalila se svojim fanovima na društvenim mrežama objavivši fotografije raskošne večere.

– Volim ja sebe iako imam tendenciju da, kad nekoga volim, sve stavim ispred sebe. Voljeti sebe i to ne zaboraviti svojevrstan je trening kojeg morate vježbati svaki dan. Morate stvoriti taj magični balans između “voljeti sebe i voljeti druge” da svi budu zadovoljni. Zato ja volim sebi ugađati malim stvarima, kao što je kuhanje i serviranje samoj sebi, kao što bi to s istom ljubavlju napravila nekom drugom. Sjedenje za stolom i uživanje u hrani, pa čak i sama sa sobom, (što uopće nije loše društvo) čini moj dan ljepšim i nekako potpunim – napisala je Danijela uz fotografije.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti