Raskošne obline: Rakitićeva supruga Raquel pokazala i više nego je planirala

Piše: Redakcija

Fudbaleri koji su se prije nekoliko dana vratili sa Svjetskog prvenstva iz Rusije, uskoro će krenuti na pripreme sa svojim klubovima, pa tako Ivan Rakitić koristi posljednje trenutke uživanja sa svojom suprugom Raquel koja je sve oduševila izdanjem u bikiniju.

Bračni par Rakitić već nekoliko dana uživa na zasluženom godišnjem odmoru. Fudbaler i lijepa Raquel plove Jadranom prije povratka u Barcelonu jer ga očekuje nova sezona, te klupske obaveze.

View this post on Instagram

🐴🔗❣️ @ivanrakitic

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

Nakon napornih 40-ak dana SP-a u Rusiji  hrvatski reprezentativac željno je iščekivao odmor s najbližima kako bi se malo opustio, a opustila se i njegova zgodna Raquel Mauri te je zanimljivom objavom na Instagramu sve očarala.

Raquel je naime uskočila u minijaturni bijeli kupaći kostim koji je otkrio i više nego je trebao. Bujno poprsje bilo je u prvom planu, a obožavatelji su brzo primijetili i da su grudi na jednom dijelu izašle iz kostima.

View this post on Instagram

❣️🌊🚢⚓️❣️ @ivanrakitic

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

Inače, atraktivnu Raquel mnogi svrstavaju na listu najzgodnijih supruga fudbalera. O njoj je pisao čak i britanski The Sun za vrijeme prvenstva. Opisivali su je tada samo u superlativima.

Pročitajte još