Mila Kunis: Mama mi je govorila da sam luda jer izlazim s Ashtonom Kutcherom

Piše: Redakcija

Glumica Mila Kunis dugo godina je bila u vezi s kontroverznom i problematičnom nekadašnjom dječijom zvijezdom Macaulayom Culkinom. Par se upoznao 2002. i veza je potrajala do januara 2012., kada su objavili da su raskinuli mirno i da ostaju prijatelji.

Kunis ne govori često i ne govori rado o svom privatnom životu, no ovaj put je prekršila svoje pravilo, otkrivši i kako je njena porodica reagirala kada je objavila vezu sa tada još oženjenim Ashtonom Kutcherom.

-Imala sam užasan prekid. Bio je zaista užasan. Priznajem, ja sam ta koja je uprskala stvar. Bila sam idiotkinja od dvadeset i nešto godina i to sada priznajem. Trebalo mi je dosta vremena da to iz mene izađe, da to prihvatim i s tim da živim. Moji postupci su uništili našu vezu. Kada sam ostala sama, morala sam se sabrati. Morala sam pronaći odgovor na pitanje zašto sam to uradila, zatim se sabrati i zažaliti kao ljudsko biće – kaže ona.

Glumica je bila vrlo iskrena, no nije tačno otkrila šta je to uradila nesretnom i baksuznom Culkinu, ali priznaje svoju krivicu. Ona sebi danas oprašta za ono što je radila u svojim dvadesetim godinama, te sada kaže da se ponaša kao zrela osoba.

-Prošlo je mnogo vremena od tada. Osjećam da je to sve iza mene. Znam mnogo ljudi koji opraštaju jedni drugima i prelaze preko onoga što je bilo. Danas imam 35 godina i mogu sebi reći „Takva sam bila kada sam imala 20“ –kaže ona.

U aprilu 2012. Mila Kunis je počela izlaziti s Ashtonom Kutcherom, tadašnjom zvijezdom popularne serije „Lude sedamdesete“. Kutcherov brak s dosta starijom Demi Moore tada se raspadao polagano, tako da su tabloidi imali šta da pišu.

-Zaboga, začepi – vrištala je njena majka kada joj je rekla s kim izlazi.

Majka Elvira, inače Ruskinja bojala se lošeg publiciteta koji je pratio razvod Ashtona Kutchera. I sama Mila Kunis plašila se toga.

– Bili smo ludi skrivajući našu vezu, možda čak i pretjerujući u tom i izgubivši mnogo prijatelja – kaže ona.

Par se vjenčao 2015. i iza njih je vrlo stabilan brak u kojem je rođeno dvoje djece, trogodišnja kćerkica Wyatt i 19 – godišnji Dmitri.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti