Glumica je u fantastičnoj formi: Sienna Miller izgleda bolje nego ikada prije

Piše: Redakcija

 

Britanska glumica Sienna Miller nije uspjela promaknuti oštrom oku paparazza koji su slavnu ljepoticu uhvatili dok je uživala na odmoru u malom turističkom mjestu Portofino na zapadu Italije.

Na krstarenju italijanskom obalom glumica se pridružila Dashi Zhukovoj, bivšoj supruzi Romana Abramoviča, a poznate dame su tokom boravka na luksuznom jedrenjaku uživale u druženju i morskim radostima.

Zvijezda filma Snajperista je, osim ljubavi prema morskim aktivnostima, pokazala i besprijekornu figuru u minijaturnom bikiniju na trokutiće.
Osim što vježba jogu tri puta sedmično, koja joj pomaže učvrstiti mišiće i ostati u formi, lijepa Britanka priznaje kako najviše voli aktivnosti na otvorenom, zbog čega joj ne pada teško vježbati i na odmoru.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti