Angelina ispoštovala dogovor: Kćerke poslala Bradu u Los Angeles

Piše: Redakcija

Sud je nedavno naredio Angelini Jolie da mora bivšem suprugu Bradu Pittu omogućiti češće viđanje djece jer bi u protivnom mogla izgubiti starateljstvo nad njima. A glumica je to ozbiljno shvatila pa je Vivienne i Zaharu poslala iz Londona ocu u Los Angeles. 

Cure su stigle privatnim avionom koji je Pitt platio 100 hiljada dolara. S ocem, koji trenutno u LA-u snima film, Vivienne i Zahara ostat će sedam dana.

U sudskim dokumentima je stajalo  da je “zabrinjavajuće da djeca nemaju nikakvu vezu s ocem”, a Angelina je morala da pristane na nove uslove u suprotnom bi izgubila starateljstvo nad djecom.

– On je odličan otac i uvijek je volio biti s djecom. On ne govori loše o Angie, ali osjeća da je njena krivica što djeca ne žele provesti više vremena s njim – rekao je izvor za People.

Vivienne i Zahara Jolie-Pitt

Vivienne i Zahara Jolie-Pitt

Vivienne i Zahara Jolie-Pitt

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti