Četiri dana nakon vjenčanja Ćorluka ne nosi vjenčani prsten

Piše: Redakcija

Fudbalski hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka prije četiri je dana oženio pjevačicu Franku Batelić, a već je skinuo vjenčani prsten.

Naime, fudbaler se morao vratiti u Moskvu, gdje ga čeka nova sezona u Lokomotivu, a zbog nezgoda do kojih bi prsten mogao dovesti, odlučio ga je skinuti prije treninga.

Ćorluka se na Instagramu pohvalio novim dresovima svog kluba za sezonu 2018./2019., a kako je na fotografiji pokazao obje ruke, obožavateljice su primijetile da prstena nema.

Dok je on u Rusiji, Franka je nakon vjenčanja ostala još malo u Istri, a s njom je i njihov ljubimac, pas Oskar.

Podsjetimo, Vedran Ćorluka i Franka Batelić vjenčali su se u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u općini Bale. On je odabrao klasično tamnoplavo odijelo, dok je mladenka blistala u raskošnoj vjenčanici princeza kroja sa srcolikim dekolteom te s velom bogato ukrašenim čipkom. U ruci je nosila buket s bijelim božurima i maslinovim grančicama, a raskošnu vjenčanicu spojila je s jednostavnim bijelim sandalama s blok petom.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti