Schwarzenegger u rodnoj Austriji pokazao djevojku Heather

Piše: Redakcija

Legendarni Terminator i bivši guverner Californije Arnold  Schwarzenegger (66) u rodnoj Austriji  je prije nekoliko dana pokazao  svoju novu djevojku. Riječ je o  Heather Milligan s kojom je u vezi godinu. Par je uživao na skijalištu u Kitzbuehelu, što je bio povod da se u ovaj dio Austrije stacioniraju brojne medijske kuće.

Nakon što je propao njegov brak s Mariom Shriver, jer je u javnost procurila tajna kako ima dijete s kućnom pomoćnicom, Schwarzzeneger je utjehu pronašao u Heather.

U intervjuu koji je dao za Reddit “Ask Me Anything” Q&A, Arnold je otkrio na šta je u svom životu najviše, a na šta najmanje ponosan.

– Najviše sam ponosan na to što sam bio dovoljno pametan da 1968. godine emigriram u najbolju zemlju na svijetu, u kojoj sam mogao ispuniti sve svoje snove. Najmanje sam ponosan na greške koje sam napravio,  koje su povrijedile moju porodicu i koje su nas razdvojile – kazao je glumac.

Kada je kazao greške, one su bez sumnje uključivale vanbračnu aferu sa , Mildred Baenom,  dugogodišnjom kućnom pomoćnicom u porodičnom domu Marie i Arnolda. Da mu je Mildred rodila i sina, Arnold je priznao u maju 2011., objašnjavajući da se već izvinio supruzi i porodici, te da preuzima punu odgovornost za bol koju im je prouzrokovao.

Dva mjeseca nakon toga Shriver je odlučila okončati njihov 25-godišnji brak, te je podnijela zahtjev za razvod.

U intervjuu koji je dao Seanu Hannityju u oktobru 2012., Schwarzenegger je kazao kako ga je sramota zbog afere i priznao da se ipak nada da će se pomiriti sa Shriver, s kojom ima četvero djece.

–   To je bila situaciju u kojoj nisam mogao kriviti nikoga osim sebe, jer je moja supruga bila divna žena, moja djeca su fantastična. Ono što mi je bilo najvažnije uništio sam glupostima koje sam učinio. Zato mi je važno da to sve obnovim, povratim povjerenje supruge i djece i nadam se, da ponovo budemo zajedno.

Ove izjave nisu urodile plodom. Maria mu nije oprostila i Schwarzenegger je započeo vezu sa fizioterapeutkinjom Heather Milligan.

[nggallery id=412]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti