Fat Jewish: Poznati influencer najavio propast svog zanimanja

Piše: Redakcija

Josh Ostrovsky, na Instagramu poznat kao Fat Jewish, jedan je od najpoznatijih ifluencera na svijetu. Naime, on je jedan od začetnika influencerskog poziva, a na Instagramu ga prati deset miliona ljudi. No, to ga svakako nije spriječilo da u jednom od nedavnih intervjua otkrije kako će ovo zanimanje uskoro propasti. 

– Svi žele biti influenceri, niko ne želi raditi. Mislim da bi ljudi trebali naučiti kako stvoriti nešto od početka. To će vas dovesti dalje nego internet – rekao je on za CNN. 

Iako je Josh na vrhuncu slave, za razliku od ostalih svjestan je da to neće potrajati. On tvrdi da će se u jednom trenu pojaviti previše influencera i da će njihova vrijednost pasti. Podsjećamo, Josh je s prijateljima pokrenuo kompaniju Swish koja proizvodi vina zanimljivih imena. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti