Dok se priprema za svoj 46. rođendan: Gwyneth Paltrow sanja o trećem djetetu

Piše: Redakcija

Majčinstvo je vrlo lično iskustvo za svaku ženu koja ga doživi, bila ona poznata osoba ili ne. Iako svaka žena nosi pomalo slično iskustvo, svaka žena ima i svoj vlastiti doživljaj trudnoće i odgajanja djeteta. Ni poznati nisu izuzetak. Glumica Gwyneth Paltrow, nedavno zaručena za pisca Brada Felchuka, nedavno je otvoreno progovorila majčinstvu i njenom bolnom razvodu od frontmana grupe Coldplay, Chrisa Martina.

Paltrow je takođe priznala kako željela da njeno dvoje djece, Apple (14) i Moses (12), dobiju brata ili sestru.

-Ne mogu reći da o tome nisam mislila. Zaista sam željela jedno- rekla je Paltrow u intervjuu za NYT.

Paltrow je također otkrila kako su joj teško pale kritike s kojima se suočila na početku njenog razvoda od Martina. Priznaje da ih je raspad njihovog braka mnogo bolio, dok su pokušavali ostati roditelji i prijatelji uprkos činjenici da nisu uspjeli opstati kao par.

Ona priznaje da je zbog sličnih izjava svojevremeno proglašaanja najomraženijom osobom među poznatima, ali da bi je u istoj sedmici proglasili najljepšom ženom na svijetu.

-Bila sam zbunjena. Da li sam ja najomraženija ili najljepša žena na svijetu – pitala se ona, priznajući da to bio vrlo čudan period života za nju.

Ipak, glumica nije priznala da li zaista danas planira dobiti dijete ili se zauvijek oprostila od te ideje. Ovog septembra, Gwyneth Paltrow je proslaviti 46. rođendan. Sve više poznatih žena dobiva bebe u kasnim četrdesetim ili pedesetim godinama njihovog života. Hoće li se Gwyneth Paltrow odlučiti za veliki korak i na svijet donijeti svoje treće dijete, ostaje da se vidi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti