Procurila snimka poziva 911 nakon što se Demi Lovato predozirala

Piše: Redakcija

Demi Lovato predozirala se prošle sedmice nakon gotovo šest godina bez droge i alkohola. Vijest je šokirala javnost, a svakog dana cure novi detalji njenog predoziranja. 

Tako je američki tabloid TMZ objavio snimku poziva 911 iz kuće slavne pjevačice kada su je našli u alarmantnom stanju. 

Na snimci se čuje smireni ženski glas koji je nazvao Hitnu pomoć kao i djelatnika hitne koji objašnjava ženi da ostane uz Demi, dok pomoć ne stigne. Žena je zamolila da vozilo ne pali sirene, ali joj je dispečer jasno rekao da je to jednostavno nezaobilazno. 

Pri kraju se snimke čuje i muški glas koji je potvrdio da su čuli vozilo. 

Demi je pronađena u utorak bez svijesti, a njeni su prijatelji demantirali da se radi o predoziranju heroinom. Trenutno se sumnja da je Demi konzumirala kristalni met.

Izvor usko povezan s Demi i njenom porodicom tvrdi da je Dianna De La Garza, Demina majka, bila svjesna da je pjevačica posrnula, ali nije se usudila ništa joj reći jer Demi plaća sve računa i finansira kućanstvo. 

Osoba je za People magazine dodala:

–  Njena je majka divna osoba, ali njena riječ ništa ne znači. Demina majka postala joj je kao rob. Sve što je Demi htjela, to bi i dobila.

Ponekad bi pjevačica čak i samo samo 16 godina govorila i da ona plaća sve račune pa je kuća u kojoj živi njena porodica njena. 

Izvor je dodao da De La Garza doista voli svoju kćer i da želi da joj bude bolje. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti