Robin Wright: Glumica ne krije koliko je zaljubljena

Piše: Redakcija

Glumica Robin Wright ne krije koliko je zaljubljena. Naime, ako je suditi po fotografijama koje su nastale tokom njenog romantičnog odmora u Italiji, glumica se jednostavno ne može odvojiti od svog dečka Clementa. Iako je ostvro Capri idealan izbor za sve one koji se žele skloniti daleko od očiju javnosti, glumica i njen dečko se nisu ni trudili da svoju ljubav sakriju  od znatiželjnih pogleda gostiju resorta.

 | Author: Profimedia

Zvijezda serije “Kuća od karata” prvi je put viđena s Giraudetom u septembru prošle godine, ali već se tada pretpostavljalo da je par duže u vezi jer  je s njima bio Wrightin 24-godišnji sin Hopper Penn.

Clement  je menadžer međunarodnih ključnih klijenata modne kuće Saint Laurent, a mnogi vjeruju da su on i 52-godišnja glumica u braku jer su nedavno viđeni s burmama na rukama.

– Privatno ne mogu biti sretnija nego što jesam. Upoznala sam ljubav svog života. Dugo mi je i trebalo – rekla je nedavno  Wright, koja je bila 14 godina u braku s glumcem Seanom Pennom.

 | Author: Profimedia

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti