Miloš Biković nakon prekida veze: Ponovo dijele kadar

Piše: Redakcija

Glumac Miloš Biković i ruska glumica Aglaya Tarasova prije tri mjeseca stavili su tačku na njihovu vezu, a javnost su o svojoj odluci obavijestili zajedničkim saopćenjem.

– Da bi se izbjegli nepotrebni razgovori i pogrešni zaključci, Aglaya i ja želimo direktno da podijelimo važne i intimne vijesti za nas. Nažalost, nakon jedne i po godine zajedničkog života, odlučili smo da se razdvojimo. Ovo se desilo zbog prebukiranih rasporeda i stalnih putovanja. Trudili smo se da provodimo zajedno svaki slobodan minut, ali ispalo je da to nije bilo dovoljno. Nastavit ćemo da poštujemo i volimo jedno drugo, i ostat ćemo bliski prijatelji i kolege – kazali su, a sada će ponovo zajedno zaigrati u novom filmu “Mezimica”, čije snimanje počinje u septembru.

– Reditelj Nemanja Ćipranić je u Rusiji našao glavnu glumicu, a ja sam se s njegovim izborom samo saglasio. Aglaya Tarasova je već velika zvijezda u svojoj domovini, a Miloš Biković svjetska, tako da će s Nikolom Kojom činiti sjajnu podjelu filma – rekao je jedan od producenata ostvarenja Svetozar Cvetković “Kuriru”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti