Elton John: Ponašanje razmažene zvijezde

Piše: Redakcija

Britanski pjevač Elton John ljetuje na Sardiniji sa suprugom Davidom Furnishem i sinovima, sedmogodišnjim Zacharyjem i petogodišnjim Elijahom. Paparazzi su ih uslikali kako uživaju u lijepom vremenu, no, jedan je detalj posebno privukao pažnju. Naime, na fotografijama se vidi kako Eltona ljudi iz obezbjeđenja unose u gluser kako ne bi pomokrio noge, a fanovi su ga u komentarima na društvenim mrežama proglasili pravom “divom”. Za to vrijeme, njegov je suprug  nosio torbe i jednog od sinova. 

Elton John and David Furnish reaching the beach with kids | Autor: Profimedia

Popularni pjevač je na, kako kaže, zasluženom odmoru prije nove američke turneje. To će mu možda biti jedna od posljednjih turneja s obzirom da je lošeg zdravstvenog stanja te je prošle godine završio u bolnici zbog teške bakterijske infekcije. 

–  Doći će vrijeme kada ću poželjeti da prestanem ići na turneje. To ne znači da se neću baviti muzikom. 70 godina nije 60, niti 50. Želim više vremena provesti sa svojim dječacima – rekao je on. 

Podsjećamo, Elton je na svoju prvu turneju krenuo davne 1970. godine i od tada njegova popularnost ne jenjava. 

Elton John gets on a boat, as he leaves restaurant with David Furnish and kids | Autor: Profimedia

Elton John gets on a boat, as he leaves restaurant with David Furnish and kids | Autor: Profimedia

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti