Kim Kardashian: Starleta šokirala izjavom o anoreksiji

Piše: Redakcija

Reality zvijezda Kim Kardashian još je jednom uzburkala javnost i podijelila obožavatelje svojim nepromišljenim ponašanjem na društvenim mrežama. Naime, starleta je prilikom druženja sa svojim sestrama, Khloe i Kendall započela razgovor u kojem su govorile o tjelesnim proporcijama i hvalile se svojim mršavim tijelima, a ono što je svima “zaparalo” uši je što su polemisale o žgoljavosti i anoreksiji.  

View this post on Instagram

👽

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Naime, Kim je dio razgovora zabilježila i podijelila u kratkoj seriji videa koji je objavila na svom Instagram profilu. Obožavateljima je zasmetalo to što brineta na izrazito afirmativan način govori o svom poremećaju u ishrani i pritom ostavlja utisak kao da priželjkuje da izgleda poput anoreksičnih djevojaka. Kim je, također, nagovarala sestre da joj daju komplimente zbog  izrazito mršave linije. 

Bijesni obožavatelji istakli su  kako osoba koju prati više od 114 miliona  ljudi na Instagram profilu ima ogroman uticaj na mlade i kao takva bi trebala biti uzor, a ni nametati negativne standarde ljepote i govoriti o poremećajima s prehranom. 

https://twitter.com/KarolAnnAntille/status/1023984284342861824?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1023984284342861824&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.story.hr%2Fcelebrity%2Fkim-kardashian-sokirala-obozavatelje-nepromisljenim-ponasanjem-432768

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti