Carys Zeta Douglas o torturi zbog slavnih roditelja: Tvoj djed je došao po tebe

Piše: Redakcija

Carys Zeta Douglas, kćerka jednog od najpoznatijih glumačkih parova,  glumca Michaela Douglasa i glumice Catherine Zeta-Jones, nedavno je dala svoj prvi intervju u kojem je, između ostalog, govorila i o tome kako je bilo odrastati s činjenicom da je dijete slavnih roditelja. Ova 15-godišnjakinja je tako otkrila da su je u školi često ismijavali zbog njenog slavnog oca. 

– “Tvoj djed je došao po tebe”  bile su riječi koje su mi svi govorili nakon škole – otkrila je ona. 

View this post on Instagram

thank you<3 @michaelkors

A post shared by CZD (@carys.douglas) on

Naime, sve to je Carys dovelo do stadija da je prestala voljeti svoje prezime. 

– Nisam voljela činjenicu da pripadam Douglas dinastiji. Najviše mi je smetalo to što je većina ljudi mislila da ne moram ništa raditi i da se ne trebam truditi. Pretpostavili su da mi sve pada s neba i da mi je sve servirano. Iskreno, osjećaj nije tako lijep. Stalno sam se htjela dokazati da nisam samo kćerka poznatog para i da sam svoja –  rekla je Carys. 

Uz nju slavni par ima i 17-godišnjeg sina Dylana. 

Image result for Carys Zeta Douglas

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti