Sprema se novo kraljevsko vjenčanje: Princeza Eugenie insistira na jednoj stvari

Piše: Redakcija

Nakon vjenčanja vojvotkinje Meghan i princa Harryja, Velika Britanija sprema se na još jedno kraljevsko vjenčanje u kojem će glavnu ulogu imati prava princeza. Riječ je o kćerki Sarah Ferguson i princa Andrewa, Eugeniji od Yorka, koja će 12. oktobra reći “da”  Jacku Brooksbanku, s kojim je u vezi već sedam godina. Eugenie i tri godine stariji Jack upoznali su se na skijanju u Švicarskoj i strastveno zaljubili, a tokom godina mladića su zavoljeli i njeni roditelji koji su nakon vjeridbe mladog para izjavili da su presretni što će im baš on “postati sin”.

U susret vjenčanju 28-godišnja Eugenie i njena starija sestra Beatrice, koju je izabrala za kumu,  pozirale su za britanski Vogue i u intervjuu otkrile neke od detalja vjenčanja. 

Image result for princess eugenie

– Uopšte nisam nervozna. Prvo sam sebi kidaš živce jer želiš da sve bude savršeno, no onda shvatiš da će uz tebe biti osoba koju voliš i da je to jedino važno – izjavila je Eugenie.

Opuštena princeza ipak ima jednu brigu vezanu za vjenčanje, a to je plastika koju pod svaku cijenu želi izbjeći.

– Moja kuća je u potpunosti oslobođena od plastike pa želim da i vjenčanje bude takvo – otkrila je ekološki osviještena buduća mladenka, koja radi kao direktorica umjetničke galerije Hauser & Wirth u Londonu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti