Slatka je ali udara kao velika: Jennifer Aniston se boksom bori protiv stresa

Piše: Redakcija

Godine 2014. glumica Jennifer Aniston otkrila je da se njezina idealna tjelesna težina kreće od 45 do 51 kilograma, a u velikom intervjuu za američki magazin InStyle sada je otkrila kako je pronašla nov, zabavan način da bude sretna brojkom koju vidi na vagi.

-Prošle godine otkrila sam boks i potpuno me oduševio’, otkriva Jennifer Aniston, američka miljenica koja u Italiji s glumcem Adamom Sandlerom trenutno snima novi film naslova ‘Murder Mistery’.

Boks kao sve popularniji način tjelovježbe našao je velikog poklonika u zvijezdi ‘Prijatelja’ koja ističe da postoji ‘nešto’ u mentalnom aspektu boksa što ju, uz jogu, potiče na stalno vježbanje pod budnim okom trenera Leyona.

-Boks je sjajan način da izbacite svu negativnu energiju iz sebe. Tjera vas na mentalno oslobađanje od svih onih sranja koje svakodnevno čujete i vidite, uz neizostavne fantazijske trenutke u kojima zamišljate koga biste voljeli udariti boksačkom rukavicom  – priznaje Jennifer.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti