Bojana Gregorić Vejzović: Ono što se dogodilo nije očekivala

Piše: Redakcija

Glumica Bojana Gregorić Vejzović iznenadila se kada je na svom Instagram profilu vidjela brojku svojih pratitelja. Naime, pozitivnost koja odiše njenim profilom prikupila joj je više od 30 hiljada pratitelja čime se glumica pohvalila na društvenoj mreži.

Vidno iznenađena, Bojana je objavila fotografiju u čijem je opisu iskazala zahvalnost na interesu, ali i vlastito poimanje Instagrama, platforme koja u današnjem digitalnom dobu ima sve veću moć. 

– Vas je više od 30 hiljada?! Vidi se iz priloženog da vas nisam očekivala. Moram vam napisati da nisam svoju stranicu zamislila kao poligon za iznuđivanje vaših komplimenata i pumpanje ega, iako sam beskrajno zahvalna na svakom. Život nije Instagram, svako od nas svoju tugu nosi, svako svoje borbe vodi i zato s vama želim podijeliti lijepe i zabavne trenutke. Ako sam vam pomogla savjetom, ako ste pronašli neku modnu inspiraciju, ako sam nekoga potaknula da krene vježbati, jer sve je moguće uz trud! I ono meni najvažnije, ako je neko od vas nakon moje objave došao u pozorište, a znam da je jer sam neke od vas imala veselje i upoznati… Znači da ovo ipak ima smisla. Hvala vam puno! Voli vas Bojana – napisala je glumica.

Pročitajte još