Meghan Markle: Vojvotkinja blistala u “zabranjenoj” haljini

Piše: Redakcija

Meghan Markle, vojvotkinja od Sussexa, svoj je 37. rođendan  provela  na vjenčanju Charlieja van Straubenzeeja, bliskog prijatelja svog supruga Harryja. Lijepa Meghan je za ovu priliku nosila haljinu brenda “Club Monaco” koja se, očekivano, rasprodala za manje od 24 sata. No, kao i mnogo puta prije, njen outfit je izazvao malu raspravu na društvenim mrežama.

Naime, s obzirom na to da na haljini dominira crna boja, iako su zastupljene i bijela, roza i zelena, neki su se zapitali je li to bio primjeren izbor za vjenčanje.  Crna je, uz bijelu, najčešće zabranjena boja kada su u pitanju vjenčanja, osim u situacijama kada mladenci sami odrede dress code i dopuste njihovo nošenje.

S druge strane su oni koji su zaključili  da se ionako ne radi o potpuno crnom modelu, te smatraju da je Meghan svojim odabirom spretno izbjegla zamku “zabranjene” haljine. 

Pogledajte kako je vojvotkinja izgledala. 

Princ Harry i Meghan Markle

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti