Pamela Ramljak osjetila tamnu stranu interneta

Piše: Redakcija

Pjevačica Pamela Ramljak osjetila je tamnu stranu interneta, te je za Story.hr progovorila o svom iskustvu s društvenim mrežama.

– Bilo je toga dosta. Pogotovo kad sam bila u grupi. Sad ne toliko često, ali dogodi se da netko iskritizira cipele, haljinu, kosu ili način na koji sam se taj dan našminkala, ali to mi ne smeta. Više mi smeta kad neko ide stvarno nisko pa kritizira nečiji fizički izgled ili izgled njegovog partnera, partnerice i slično. Postoji jedan slučaj prije puno godina dok sam još bila anksiozna pa me je nešto tako znalo pogoditi. Bilo je vezano za moj privatni život, proces koji sam prolazila i bio je stvarno grozan osjećaj.  Ono kad neko nema pojma kroz št prolaziš, a piše nešto tako površno i potpuno s predrasudama – kaže Pamela.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti