Jennie Garth: Glumica prodaje sve što je podsjeća na bivšeg

Piše: Redakcija

Poznata glumica Jennie Garth, poznata po ulozi Kelly Taylor u seriji “Beverly Hills”, razvodi se od glumca Davea Abramsa. Iako je proces razvoda još uvijek u toku, par odavno ne živi zajedno, a to je glumici svakako dovoljan razlog da proda njihov zajednički dom u Los Angelesu, koji je procijenjen na 4,5 miliona dolara. Naime, kuća ima fantastičnu unutrašnjost, ogroman bazen i panoramski pogled.

Image result for jennie garth and dave

Podsjećamo Jennie i Dave upoznali su se prije četiri godine, a vjenčali su se već iduće godine u Californiji. Nažalost, odnos je dosta brzo pao u krizu, a mediji su prenijeli da je Dave podnio zahtjev za razvod, a sve zbog nepremostivih razlika. Prije Abramsa, Garth je bila 11 godina u braku s Peterom Facinellijem s kojim ima troje djece. Pogledajte kako nekretnina koju prodaje izgleda. 

https://www.youtube.com/watch?v=whUzjp89ySY

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti