Selena Gomez nema vremena da tuguje za Justinom Bieberom

Piše: Redakcija

Selena s kreativnim direktorom Coacha priprema novu kolekciju

Oblačiti se kao Selena Gomez nije bilo nikada lakše zahvaljujući njenoj novoj kolekciji koju je uradila u saradnji s brendom Coach. Pjevačica koja je također i ambaradorica brenda Coach napravila je veliki uspjeh lansirajući torbu Selena Grace i liniju asesoara za ovu kompaniju. No, Selena se ne zaustavlja, već sa kreativnim direktorom spomenute firme Stuartom Veversom radi punom parom na jesenjoj kolekciji. Dvojac upravo završava kompletnu ready-to-wear kolekciju. Ovime mlada pjevačica šalje poruku medijima, da mnogo ne tuguje zbog činjenice da se njena dugogodišnja ljubav Justin Bieber sprema da ode pred matičara sa Hailey Baldwin, s kojom se vjerio prije mjesec na Bahamima.

Njen bivši dečko Justin Bieber sprema se za vjenčanje s Hailey Baldwin

-Toliko sam uzbuđena što ponovo radim s Coach-om. Kreirati vlastitu kolekciju sa Stuartom i više je nego zabavan proces. Jedva čekam da i drugi vide šta smo nas dvoje pripremili i na čemu smo radili proteklih mjeseci. Spremite se da vidite širok spektar komada koji istinski prikazuju Selenu i njen privatni stil – moćni ženski duh – napisala je pjevačica u press saopćenju.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti