Iako na pragu osme decenije života: Richard Gere čeka dijete s 33 godine mlađom ljepoticom

Piše: Redakcija

Richard Gere je imao više od 50 godina kada je dobio svoje prvo dijete, sina Homera Jamesa (18) u braku sa bivšom suprugom Carey Lowell. Zanimljivo je kako će imati 70 kada na svijet dođe njegovo drugo dijete. Kako javlja  španski “ABC”, njegova 35-godišnja supruga Alejandra Silva je trudna. Njoj će, kao i Gereu ovo biti drugo dijete. Iz prvog braka s finansijerom Govingom Friedlom ova mlada poduzetnica ima petogodišnjeg sina Alberta.

Richard Gere i Alejandra Silva počeli su vezu 2015. godine, u vrijeme kada se glumac rastajao od Carey.

-Pronašao sam miran i sretan život koji sam uvijek tražio – rekao je Richard u intervjuu španjolskom magazinu “¡Hola!”. U jednakom tonu o njihovoj vezi je govorila i Alejandra, kćerka Ignacia Silve, bivšeg finansijskog potpredsjednika Real Madrida:

– Bila sam izgubljena, daleko od svjetla, susret s Richardom je dao smisao mom životu. Imala sam dojam da neko dopire do mene, da mi pokaže pravi način kako živjeti.

Alejandra i Richard su se vjenčali prije četiri mjeseca. Od velikog dana nisu željeli praviti medijski spektakl, te su sudbonoso „DA“ izgovorili na tajnoj ceremoniji u New Yorku kojoj su prisustvovale njihove porodice i najbliži prijatelji.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti