Meghan Markle: Otkriveno zašto vojvotkinja uvijek nosi štikle

Piše: Redakcija

Otkako se vjerila, pa onda i udala za princa Harryja, Meghan Markle ne prestaje intrigirati svjetsku javnost. Svaka njena odjevna kombinacija  analizira se do posljednjih detalja,  a haljine, cipele i torbice koje nosi rasprodaju se u roku od 24 sata. No, ono što se mnogi pitaju je zašto se vojvotkinja nikada ne pojavljuje u ravnoj obući. Naime, za razliku od Kate Middleton koja se u javnosti povremeno pojavi u ležernom izdanju, Meghan uvijek nosi štikle. To je svakako doprinijelo činjenici da je jedno od najčešće traženih pitanja na internetu: Koliko je visoka  vojvotkinja od Sussexa? 

Službeni podaci govore da je Meghan Markle visoka 171 centimetar, dok je princ Harry ima 186 centimetara visine. No, fotografije pokazuju da je stvarnost nešto drugačija jer čak i sa štiklama s potpeticom od sedam do deset centimetara, Meghan je i dalje znatno niža od svog supruga. Stoga je otkriveno da bivša američka glumica nosi cipele s potpeticom kako se na službenim fotografijama kraljevskog para ne bi vidjela prevelika razlika u visini. 

– Parovi s velikom razlikom u visini izgledaju malkice neuravnoteženo na fotografijama, a manja osoba izgleda još minijaturnije – otkrio je fotograf slavnih Glenn Gratton za Glamour Magazine.

Stilisti napominju da Meghan Markle uz to bira i krojeve haljina i suknji koje je vizuelno produžuju. 

Image result for meghan and harry

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti