Sylvester Stallone godine ne broji: Igra Ramba po peti put

Piše: Redakcija

U novom nastavku kultnog serijala Rambo će sam srediti meksički kartel koji mu se drznuo oteti kćer. Jer, ne može Sylvester Stallone bez Rockyja, ali ni bez Ramba. I dok će zadnji nastavak serijala o boksaču Rockyju Balboi izaći krajem godine, Stallone u teretani brusi formu za novi nastavak kultnog serijala “Rambo”.

Stallone će, kako sam kaže, po posljednji put utjeloviti lik Ramba, a o penziji i ne razmišlja.

– Druge zvijezde pričaju o svojem odricanju i koliko daju publici, ali za mene je to čast. Ajde, pumpaj – napisao je glumac ispod fotografije na kojoj vježba u teretani.

Iako su mu 72. godine, Sly je, čini se, i dalje u izvrsnoj formi. Prvi put je ulogu komandosa Johna Ramba utjelovio 1982. godine, slijedila su još tri nastavka i, taman kad su svi mislili da je kraj, dogovoren je još jedan, oproštajni nastup.

I ovog puta našeg će omiljenog vojnika napadati gomila zločestih likova. U prošlosti je “sredio” Vijetnamce, Afganistance… A sad je na red došao i meksički kartel koji se drznuo oteti njegovu kćer.

Obožavatelje je, naravno, objava mišićavog Stallonea oduševila i jedva čekaju novi nastavak čije je snimanje počelo prošle sedmice. Film bi svjetlo dana trebao ugledati sredinom iduće godine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti