Treću noć SFF-a premijerno prikazan film “Jedan i po princ”: Jelena Rozga zvijezda crvenog tepiha

Piše: Redakcija

Takmičarski program 24. SFF-a počeo je večeras, svjetskom premijerom rumunskog filma “Jedan i po princ” rediteljice Ane Lungu. Film se takmiči za nagradu Srce Sarajeva za najbolji igrani film, a donosi priču o troje prijatelja koji žive zajedno. Slobodna žena, razvedeni otac i jedan gay dijele stan u Bukureštu. 

– Hvala sto ste nas pozvali, veoma smo uzbuđeni zbog svjetske premijere – rekla je Ane.

 Ekipa filma je pozdravila okupljene građane i posjetioce na Festivalskom trgu, a osim njih pažnju je na crvenom tepihu plijenila i atraktivna hrvatska pjevačica Jelena Rozga. 

– Uvijek kad dođem u Sarajevo mi je lijepo. Na SFF-u nisam bila nekoliko godina i baš mi je drago što sam opet ovdje. Jedan slobodan dan u osmom mjesecu i došla sam ovdje. Svaka vam čast, ja vam se stvarno divim jer ste najbolji i Sarajevo je nasmijan grad – rekla je Rozga koja je za ovu priliku izabrala dugu žutu haljinu. 

Foto: S. Saletović

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti