Oglasio se i Meghanin polubrat: Možda sada njenim venama teče plava krv

Piše: Redakcija

Od kako je zvanično članica britanske kraljevske porodice, vojvotkinja Meghan Markle izložena je gotovo svakodnevnim napadima članova svoje porodice. Tako je njena polusestra Samantha najavila da će izdati memoare u kojima će otkriti skrivene detalje iz Meghaninog života, dok je teške riječi njenog oca Thomasa nemoguće izbrojati. Naime, u jednom od intervjua, Thomas je izjavio da se prije vjenčanja čuo s Meghan i Harryjem te da im je nakon svađe rekao kako je siguran da bi voljeli da je mrtav.

No, u cijelu priču sada  se uključio i  Meghanin 52-godišnji polubrat Thomas Markle Jr. koji je branio svog oca. 

– Tata je cijeli život stavljao Meghan na prvo mjesto, ispred sestre i mene, a ako je istina ono što govori, ona zloupotrebljava njegovu ljubav. To je sebično i okrutno. Dao joj je sve, a ona mu vraća tako što mu nanosi bol – izjavio je on. 

–  Kažu da krv nije voda, no, možda sada njenim venama teče plava krv. Srce mi puca kada vidim kako je uništila našu porodicu –  dodao je Thomas Markle Jr.

52-godišnji Thomas već je punio novinske stupce, a sve zbog toga što je 2017. godine završio u zatvoru zbog svađe s djevojkom. 

**STRICTLY NO WEB** Megan Markle's half brother Thomas Markle arrested on weapons-related charges. The window fitter was detained following an alleged drunken argument with a woman at his house in Grants Pass, Oregon, on the night of January 12, 2017. According to cops, Mr. Markle grabbed a gun and pressed it to the woman's head in a bid to get her to leave the house. He has been charged with menacing, pointing a firearm at another person and unlawful use of a weapon. He was released on bail the following day. Markle's father, Thomas Markle Sr., is also Meghan's father. Pictured: Ref: SPL1422447 150117 NON-EXCLUSIVE Picture by: SplashNews.com Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 0207 644 7656 Milan: +39 02 4399 8577 Sydney: +61 02 9240 7700 photodesk@splashnews.com World Rights, No United Kingdom Rights

Pročitajte još