Uvijek intrigantna kada je u pitanju ljubav: Koju priču priča prsten na ruci Nine Badrić

Piše: Redakcija

Hrvatska pjevačica Nina Badrić bila je udata za sedam godina mlađeg momka. Sa Bernardom Krasnićem se upoznala 2000. godine, a šest godina veze krunisali su brakom. Poslije samo tri godine braka, par se rastao.

-Našem smo braku dali ne jednu, nego dvije šanse, ali, nažalost nije išlo. Naravno da zbog toga nisam sretna, ali barem ne mogu sebi da prebacujem da nismo preduzeli sve kako bi naš brak opstao * izjavila je tada pjevačica koja je svoj ljubavni život uvijek voljela da sakrije.

Ipak, rastanak je za nju bio veoma stresan. 

 

-Za oba partnera razvod je stresan događaj, ma kakav god brak bio. To nije nešto što bih ikome poželjela – rekla je. 

Poslije samo nekoliko mjeseci od razvoda odjeknula je priča da je par dao ljubavi još jednu šansu, a viđeni su zajedno i na koncertu Gibonnija. Ipak, nisu uspjeli.

Sve godine Nina se trudila da sakrije svoj ljubavni život, a na pitanja o tom odgovarala je samo osmijehom. Ipak, nedavno je Nina Badrić potvrdila da je u vezi sa Tinom Bralom, koji je preduzetnik.

Na njenoj ruci stoji i dijamantski prsten o kom ne želi da govori, a samo slučajno se može i vidjeti, piše CDM.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti