Kylie Jenner iskreno: Bila sam nesigurna zbog svojih usana

Piše: Redakcija

Najmlađa članica Kardashian-Jenner klana, Kylie Jenner, poznata je po svojim neprirodnim bojama kose, jakim šminkama i upadljivim modnim kombinacijama. No, na naslovnici australskog Voguea, Kylie je zablistala u jednostavnoj crnoj kombinaciji te s minimalno šminke na licu. 

– Sviđa mi se ovaj prirodan izgled, a pogotovo tvoje usne. Izgledaš više kao ti. Osvježavajuće je – napisao je jedan fan u komentarima na Instagramu. 

U Vogueu je Kylie otkrila kako je uopće nastao kozmetički div Kylie Cosmetics, kompanija zbog koje je Jenner dospijela na Forbesovu listu najbogatijih.

– Moja linija za usne “Lip Kit” započela je, prvenstveno, zbog moje opsesije usnama koje su me činile veoma nesigurnom – priznala je.

https://www.instagram.com/p/BluRShGgcpm/?utm_source=ig_embed

– Volim veće usne te ni dan danas ne mogu napustiti kuću bez ruža na usnama – zaključila je.

Nedavno je uklonila filere iz usana na što su brojni fanovi reagirali veoma pozitivno te joj poručili kako izgleda mnogo bolje kad je prirodna. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti