Teško povrijeđenu Mariju posjetio Vladimir Putin

Piše: Redakcija

Marija Komisarova (23), ruska akrobatska skijašica koja je doživjela tešku nesreću na nedavno završenim Olimpijskim igrama u Sočiju, paralizirana je od struka naniže. ovu tužnu vijeest na svom Instagramu je objavila sama skijašica.

– Ne osjećam ništa od struka naniže. Ali, ja sam jaka! I znam da ću jednog dana ponovno stajati na svojim nogama!”.

Ruskinja je 15. februara doživjela težak pad pri kojem joj je puknuo 12. kralježak. Komisarova je odmah operirana u obližnjoj bolnici u Krasnaji Poljani, a potom je prebačena u specijalističku kliniku u Münchenu, gdje je bila podvrgnuta višestrukim operacijama.

Po povratku u Rusiju posjetio ju je predsjednik Vladimir Putin, koji joj je zaželio brzi oporavak, te ja napomenuo da će država pokriti sve troškove njenog liječenja.
Akrobatsko skijanje je jedan od najopasnijih olimpijskih sportova, u čijim se utrkama četiri skijaša takmiče u brzini, prolaženju raznih prepreka, te izvršavanju akrobatskih skokova. Upravo je pri posljednjem skoku stradala Marija, piše “Dnevnik.hr”.

[nggallery id=432]

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti