Priča o paklu kroz koji je prošla: Nataša ima novu pjesmu za svoje stare ljubavi

Piše: Redakcija

Nataša Bekvalac (37) u novoj pjesmi odlučila je ispričati svojim obožavateljima kroz kakav pakao je prošla. Pjesma opisuje svu tugu i bol koju je osjećala i koju i dalje osjeća zbog svega što joj se dogodilo…

– Riječ je o toliko dirljivoj pjesmi da se Nata rasplakala dok je čitala riječi. Pjesma opisuje svu tugu i bol koju je osjećala i koju i dalje osjeća zbog svega što joj se dogodilo. Pjesma je posvećena svima onima koji su nekad nekog voljeli, a taj neko ih je duboko razočarao…Pjesmu je napisao njen kum, a ona je oduševljena što će moći iskreno, kroz pjesmu, ispričati svoju priču – rekao je izvor blizak pjevačici za srbijanske medije.

Inače, pjevačica i njen advokat nedavno su policiji prijavili da je vrijeđao i prijetio joj nepoznati muškarac. Jedino poznato javnosti jeste da je riječ o državljaninu Bosne i Hercegovine.

Incident se dogodio kad je pjevačica dovela četveromjesečnu kćerku Katju na sudski ugovoren sastanak s ocem, IT stručnjakom Lukom Lazukićem (38).

Podsjetimo, Bekvalac i Lazukić su se rastali nakon što ga je ona sredinom aprila ove godine prijavila za fizički napad koji se dogodio u stanu u kojem su zajedno živjeli u Beogradu.

Ako mu se dokaže krivnja, mogao bi u zatvor na do tri godine. Također su mu produžili mjeru zabrane prilaska i komunikacije sa suprugom, koja će vjerojatno potrajati do okončanja procesa.

Proces zbog nasilja u porodici između njih dvoje još traje pred prvim sudom u Beogradu, a Lazukić za sada dijete smije viđati jednom sedmično i to svega na pola sata.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti