Kim Kardashian zgrozila fanove: Nije htjela večerati za istim stolom s North

Piše: Redakcija

 

Kim Kardashian ovaj je vikend večerala u luksuznom restoranu na Floridi, a namjerno nije sjela s malenom North. Tabloid Page Six prenio je vijest da je reality zvijezda Kim Kardashian boravila na Floridi gdje je odlučila večerati u restoranu Carpaccio. Tamo je došla sa svojom petogodišnjom kćeri North West. 

Međutim, malena North morala je sjediti i jesti sa svojom dadiljom za odvojenim stolom od Kim. Izvor je za Daily Mail objasnio da je Kim tako odlučila kako bi osigurala mir svojoj kćeri i nije htjela da njeno prvo dijete snimaju. 

 

Nije jasno, ipak, zašto je to sada odlučila, budući da se North često pojavljuje na Instagram profilu reality zvijezde kao i showu Keeping Up With The Kardashian’s. 

Poznato je da Kanye i Kim imaju niz dadilja koje čuvaju North, Chicago i sina Sainta, ali gotovo se nikada ne pojavljuju na ekranu. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti