Renée Zellweger, glavna je tema zbog deformiranog lica: Jedva da se može nasmijati

Piše: Redakcija

49-godišnja glumica Renée Zellweger proslavila se ulogom vrckaste Bridget Jones, a svijet ju je tada zapamtio kao simpatičnu debeljucu. Njen je šarm, među ostalim, ležao i u tome da glumica nije bila tipična holivudska mršavica čime je svakako prkosila holivudskim standardima.

Slikovni rezultat za renee zellweger young

U to vrijeme bila je i holivudska miljenica, a zatim se na neko vrijeme povukla iz javnosti. Svojim povratkom ispod holivudskih brda Renée je istu zaprepastila brojnim estetskim operacijama koje je napravila u međuvremenu na licu te ga tako deformirala. Prvi put je javnost gotovo nije prepoznala na crvenom tepihu, a nakon toga, koliko god lijepu dizajnersku haljinu obukla, svi su pričali samo o njenom licu koje je izgledalo “smrznuto”.

Slikovni rezultat za renee zellweger 2018

A glumica je sinoć snimljena u Los Angelesu nakon večere u poznatom restoranu Catch u koji je stigla u vrlo casual izdanju farmerica, majice te sa kačketom na glavi.

Iako nije uspjela sakriti lice, ono danas izgleda manje deformirano nego nekad, a glumica je prošetala i nikad vitkiju liniju koja je zabrinula dio njenih obožavatelja.

Renee Zellweger (Foto: Profimedia)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti