Igor Kojić nakon skandala sa Severininim fotografijama zaključao Instagram profil

Piše: Redakcija

Severinine gole fotografije jučer su bile tema svih medija u regiji. Pjevačica je osvanula golih grudi na internetu, a skandal je poprimio zaista široke razmjere. O fotkama se oglasio Severinin menadžer Tomislav Petrović koji je za objavu slika optužio njenog bivšeg partnera, a Milan Popović je za Index demantirao bilo kakvu vezu s postavljanjem fotki na internet.

Uz Severinu je čvrsto stao njen suprug Igor Kojić koji je jučer nakratko otvorio svoj Instagram profil za javnost, ali već danas njegov je Instagram ponovno zaključan.

Igor je jučer objavio snimke igre s malenim Aleksandrom, a u opisu je za skandal optužio Milana Popovića.

– Dragi moji, gledajte da svoje vrijeme sa svojim najmilijima provodite u sreći, baš kao na ovim slikama kojim montaža i ostale tehnike ne mogu ništa – napisao je Kojić i na kraj opisa dodao hashtag #prayformilanbrain.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti