Mirka Vasiljević: Djeca nam nisu ubila “strast”

Piše: Redakcija

Poznata glumica Mirka Vasiljević i njen suprug, fudbaler Vujadin Savić, ponosni su roditelji Andreja, Adrijane i Mihajla, a kako mlada glumica otkriva  velika porodica joj je uvijek bila u planu.   

-Moj izbor je bio da se mlada posvetim poslu i porodici. Sama sam sebi nabila ritam i znam da ne može drugačije. Moje vrijeme uživanja će doći krajem 30-ih, ako do tada ne postanem baba – našalila se ona za “Informer Hit”. 

Naime, Mirka i Vujadin sada imaju 28 godina, a glumica ne isključuje opciju proširenja porodice, te objašnjava da im djeca nisu ubila “strast” u odnosu. 

– Mi nemamo takvu situaciju jer smo bez stresa i straha odlučili da osnujemo porodicu. Vrijeme koje imamo samo za nas dvoje vrlo kvalitetno provodimo, jer smo dugo bili razdvojeni i sada cijenimo svaki trenutak. Za djecu je bitno da vide emocije između roditelja. Mama i tata se zagrle i poljube, te im dajemo primjer kako bi i oni sutra širili ljubav u svojoj porodici – objasnila je ona. 

View this post on Instagram

🤙🏻🤙🏻🤙🏻

A post shared by Vujadin Savic (@savicvujadin) on

View this post on Instagram

🌎

A post shared by Vujadin Savic (@savicvujadin) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti